Lift, lift Bagian, ngangkat Platform, Escalator, Dumbwaiter - BLUETECH

fitur Produk

Panumpang lift LTP-138

Panumpang lift LTP-138

Panumpang lift LTP-137

Panumpang lift LTP-137

Panumpang lift LTP-136

Panumpang lift LTP-136

Panumpang lift LTP-135

Panumpang lift LTP-135

TENTANG KAMI

NINGBO biru T ECH , a ngaropéa supplier solusi lift profésional, boga leuwih ti 15 taun pangalaman di industri lift. Kami fokus dina ngembangkeun, desain, install jeung perawatan sagala jinis elevators, kitu ogé komponén relevan.

produk urang nutupan lift imah, lift panumpang, panorama lift, lift mobil, ranjang lift, dumbwaiter, ogé ngangkat platform. Kapasitas bakal ti 100kg mun 8000kg, speed ti 0.25m / s pikeun 6.0m / s. Sakabéh produk anu rarancang jeung rancang dina EN81 panganyarna "Aturan Kasalametan kanggo Konstruksi sarta pamasangan Lifts listrik".

MACA DEUI

Arrivals anyar

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu