Лифт, Лифт Делови, Укинување платформа, ескалатор, dumbwaiter - BLUETECH

функција Производи

Патнички лифт LTP-138

Патнички лифт LTP-138

Патнички лифт LTP-137

Патнички лифт LTP-137

Патнички лифт LTP-136

Патнички лифт LTP-136

Патнички лифт LTP-135

Патнички лифт LTP-135

ЗА НАС

Ningbo BLUE Т ECH , професионален прилагодено лифт решение снабдувач, има повеќе од 15 години искуство во лифт индустрија. Ние се фокусира на развој, проектирање, инсталација и одржување на сите видови на лифтови, како и релевантните компоненти.

Нашите производи ги покрие дома лифт, патнички лифт, панорамски лифт, лифт автомобил, кревет лифт, dumbwaiter, исто така, дигање платформа. Капацитет ќе биде од 100 килограми до 8000kg, брзина од 0.25m / s до 6.0m / s. Сите производи се дизајн и производство според најновите EN81 "Правила за Изградба безбедност и монтажа на електрична Лифтови".

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Нови пристигнувања

Прашање Сега
  • * CAPTCHA: Ве молиме изберете ѕвезда