Elevator, Elevator Parts, Lifting Platform, Escalator, Dumbwaiter - BLUETECH

Feature Products

Penumpang elevator LTP-138

Penumpang elevator LTP-138

Penumpang elevator LTP-137

Penumpang elevator LTP-137

Penumpang elevator LTP-136

Penumpang elevator LTP-136

Penumpang elevator LTP-135

Penumpang elevator LTP-135

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo BLUE T ECH , a selaras supplier solusi elevator profesional, wis luwih saka 15 taun pengalaman ing industri elevator. We sing ngarahke ing berkembang, desain, nginstal lan pangopènan kabeh jinis elevator, uga komponen cocog.

produk kita nutupi elevator ngarep, elevator penumpang, panorama elevator, elevator mobil, amben elevator, dumbwaiter, uga ngangkat platform. Kapasitas bakal saka 100kg kanggo 8000kg, kacepetan saka 0.25m / s kanggo 6.0m / s. Kabeh produk sing desain lan Pabrik ing EN81 paling anyar "Aturan Safety kanggo India Instalasi saka Ngangkat Listrik".

Read More

Baru

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane